Hva er en doula? 

En doula gir deg praktisk, informativ og emosjonell støtte i svangerskap, fødsel og barseltid

Du kan få doulastøtte av meg i trondheim og omegn. 

Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller et uforpliktende møte om doulapakke. 
Ta kontakt med meg

Graviditet

I graviditeten kan en doula støtte deg gjennom avlappende massasje, fødselsforberedende samtale- og kurs, samtale om tidligere fødselsopplevelse og emosjonell støtte

Jeg ønsker støtte i graviditeten
Ammeforberedende samtale

Fødsel

Forskning viser at kvinner som har doula i fødsel har mindre risiko for assistert fødsel, trenger mindre medisinsk smertelindring og er mer fornøyde - det kalles doula-effekten. 

Jeg kan gi både deg og din partner støtten dere trenger ved å ordne praktiske ting, gi deg naturlig smertelindring, foreslå stillinger for progresjon og en enklere fødsel og veilede deg i pusteteknikker. Jeg støtter deg til å finne din egen fødekraft, fordi jeg VET at du har den. Jeg er her for dere helt til du har født og litt lenger. En doula forlater deg aldri i fødsel. 

Jeg ønsker støtte i fødsel
Fødselsforberedende kurs
Pakker og priser

Barseltid

Om du har barn fra før eller har fått ditt første barn - alle har behov for støtte i den omveltende barseltiden. 

Det finnes faktisk ikke grenser for hva en barseldoula kan gjøre for deg: passe baby mens du sover, spiser, tar deg en dusj eller får tid med eldre barn. Jeg kan hjelpe deg med husarbeid og gå tur med hunden, mens du hviler og blir kjent med den nye babyen din. 

Jeg kan også veilede deg i en god ammestart eller i flaskemating og pumping.  Jeg støtter deg i ditt eget foreldreinstinkt og DU og BABYEN DIN står alltid i fokus.  

 

Jeg ønsker støtte i barseltiden
Jeg ønsker amme/flaskeveiledning